Hévízi kúra

Hévíz masszázs

A fogyókúrás kezelések egyik legkellemesebb kiegészítője a masszázsterápia.

hévízi kúra keretében a város számtalan masszőrrel, masszázs programmal várja a látogatókat. A tóban való úszástól, tornától elfáradva igazán kellemes élmény a masszázspadon ellazulni, és hagyni, hogy hozzáértő kezek gyorsítsák fel testünk salaktalanító, méregtelenítő folyamatait. Ilyenkor elfelejtjük azt is, hogy a fogyókúrás programcsomag keretében a vacsoránk nem ötfogásos hedonista lakoma lesz, hanem egy speciálisan a részünkre összeállított diétás menüsor.

A masszázs előtt javasolt a Hévízi tó vízében 10-15 percig fürdeni, úszni, ezáltal jobban ellazulnak az izmok, felmelegednek a testszövetek. A masszázs során olyan izmaink is megmozdításra kerülnek, amit eddig szinte nem is használtunk, fellazulnak a stressztől és túlsúlytól lerakódott izmok, inak, kidögönyözésre kerülnek a vállainkban, nyakunk alatt levő csomók. Kellemes gyertyafény, nyugodt, halk zene és különféle aromaterápiás illatok segítik a teljes ellazulást.

Masszírozás közben csökken a bőr alatt levő zsírszövetek mérete, fokozódik a vérkeringés. Az anti-cellulit-masszázs jótékony hatással van a bőr rugalmasságára, eltünteti az úgynevezett narancsbőrt és nagyobb súlycsökkenés után segít visszaállítani a bőr feszességét.

Választhatunk teljes testmasszázst is, de népszerűek a célzott területi masszírozások is. A talpmasszázs nem csak a testi-lelki feszültséget oldja, de kiválóan segíti a méreg és salakanyagok kiürülését a szervezetünkből. A hévízi iszapkezelés is kellemes kiegészítője lehet a fogyókúrás programunknak.

A fogyókúrás masszázsterápia minden esetben állapotfelméréshez kötött, szakemberek közösen állítják össze a fogyókúrás csomag összetevőit, az étrendet, a javasolt mozgásformákat és a kiegészítő masszázskezeléseket.